SİZE ULAŞALIM

* Bahçeşehir Üniversitesi Bilgi Alma ve Çözüm Merkezi tarafından aranıp bilgilendirileceksiniz.

Mimarlık (İngilizce - Tezli) - Program Tanımı

Mimarlık yüksek lisans programı, temel bilgilerle donatılmış mimarlara, üst düzey mesleki yetkinlikleri kazandırmak; bilimsel araştırma bilincini geliştirmek; bireysel araştırma yürütme ve sunma becerilerini kazandırmak ve hayat boyu öğrenmenin önemini kavramalarını sağlamak amacındadır.
Farklı mimarlık okullarından mezun olan  ve aynı zamanda farklı  ülkelerden gelen öğrencilerin  beklentilerine  olanak sağlayacak şekilde esnek olarak yapılandırılmış olan program, bir tasarım stüdyosu ve geniş kapsamlı ders programı ile her öğrencinin bir danışman yönetiminde bireysel olarak hazırlayıp sunduğu bir tez aracılığı ile ulaşılır.

Bu içerik 04/12/2015 tarihinde güncellenmiştir.