Intel Türkiye ve Bahçeşehir Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen Yapay Zeka Çalıştayı büyük beğeni topladı

Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 16 Haziran 2017 Cuma günü Intel Türkiye’den gelen uzmanlara ev sahipliği yaptı. Son yıllarda büyük bir ivme kazanan derin öğrenme konusunda üniversitemizde düzenlenen çalıştaya katılım oldukça yüksekti.

Intel Türkiye Yazılım Mühendislerinden Mustafa Aldemir’in makine öğrenmesi ve derin öğrenme temelleri hakkında bilgilerini paylaştığı çalıştayda, katılımcılar etkinlik boyunca uygulamalar gerçekleştirerek Yapay Zeka becerilerini geliştirme fırsatı buldular.

Intel Türkiye’den iş geliştirme stajyeri Mert Tasyuran’ın açılış ve tanıtım konuşmalarının ardından, Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Programı öğrencilerinden Simge Akay, Prof. Dr. Nafiz Arıca danışmanlığında yürütmekte olduğu yüksek lisans tezi olan derin öğrenme algoritmaları kullanılarak imge dizilerinde yüz ifade bölütlenmesi konusu hakkında bir sunum yaptı.

Bu içerik 22/06/2017 tarihinde güncellenmiştir.

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Bu kategoride başka haber bulunmamakta!..