Necdet Koç Restoran Açmanın İnceliklerini Anlattı

Yiyecek-İçecek Uzmanı ve Danışmanı olan Necdet Koç okulumuz Gastronomi bölümü öğrencileriyle buluştu.

"Restoran Açmak İstiyorum" kitabının yazarı Koç BAU Gastronomi Bölümü'ne konuk oldu. Koç BAU Gastronomi öğrencilerine açılış öncesi süreçleri hakkında elde ettiği deneyimleri anlattı. 

NECDET KOÇ KİMDİR?

İstanbul Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ni bitirdikten sonra, Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü’nde eğitimine devam etti. Aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı Uluslararası İktisat Bölümü’nde yüksek lisansına başlayan Koç; 1992 yılında başladığı çalışma hayatı boyunca, yeme-içme ve konaklama sektörlerinin çeşitli kademelerinde görev aldı.

Kariyeri boyunca, sayıları 50’yi aşan yeme-içme işletmesinin açılış sürecinde, karar alıcı pozisyonlarda bulundu.
Swissotel the Bosphorus ve Conrad Hotel İstanbul gibi 5 yıldızlı otellerin yiyecek-içecek operasyonlarında çalıştıktan sonra, İstanbul Doors Restaurant Group’ta Maliyet Kontrol Uzmanı olarak görev aldı. Türkiye’nin ilk “fast casual dining” konseptli restoran zinciri Bread’s’in Operasyon Direktörlüğü görevinin ardından, Hard Rock Cafe İstanbul’da operasyon müdürlüğü yaptı. Yiyecek-İçecek yönetimi alanında eğitimler veren Necdet Koç, aynı zamanda kurucusu olduğu FnB Limited isimli şirketinde, yatırım ve yönetim danışmanlığı yapmaktadır.

Bu içerik 20/02/2017 tarihinde güncellenmiştir.

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER