Gerçekleştirilen Etkinlikler

Kasım ve Aralık 2016 tarihlerinde PDRM uzmanlarından Uzm. Psk. Aysel Koçanoğlu ve Uzm. Psk. Ceylan Ersun tarafından yedi seminerden oluşan “Kaygı Seminerleri Dizisi ” gerçekleştirilmiştir. Bu seminerlerin başlıkları sırasıyla; Kaygılarımız ve Biz, Kaygı ve Beden, Akademik Kaygılar, Sosyal Kaygılar, Romantik İlişkilere Dair Kaygılar, Sınav Kaygısı, Sınav Kaygısı Grup Çalışması.

9 Mayıs 2016 tarihinde Uzm. Psk. Ceylan Ersun tarafından “Sınav Kaygısı” grup çalışması gerçekleştirilmiştir.

15 Nisan 2016 tarihinde PDRM uzmanlarından Uzm. Psk. Aylin D. Ülkümen ve Uzm. Psk. Nihan Sefer tarafından “Erteleme Alışkanlığı” semineri verilmiştir.

2015-2016 Akademik Yılı’nda koruyucu ve önleyici ruh sağlığı hizmetleri kapsamında, Uzm. Psk. Aylin D. Ülkümen tarafından “Ertelemecilik” başlıklı bir kitapçık hazırlanmıştır.

8 Mart 2016 tarihinde Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında PDRM uzmanlarından Uzm. Psk. Ceylan Ersun tarafından bir grup çalışması gerçekleştirilmiştir.

3 Aralık 2015 tarihinde MYO Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Sağlıklı Yaşam Biçimi Farkındalık Kampanyası kapsamında PDRM uzmanlarından Uzm. Psk. Aysel Koçanoğlu tarafından “Ruhsal Sağlığımız: İyi Hissetmek” semineri verilmiştir.

27 Kasım 2015 tarihinde PDRM uzmanlarından Uzm. Psk. Nihan Sefer ve Uzm. Psk. Aysel Koçanoğlu tarafından uluslararası öğrencilere yönelik olarak “Cultural Adjustment” semineri verilmiştir.

26 Kasım 2015 tarihinde PDRM uzmanlarından Uzm. Psk. Ceylan Ersun ve Uzm. Psk. Aysel Koçanoğlu tarafından “Verimli Ders Çalışma ve Zaman Yönetimi” semineri verilmiştir.

17 Ekim 2014 tarihinde Üniversiteler Psikolojik Danışma Ve Rehberlik Sempozyumu önçalışmaları için gerçekleştirilen toplantı serisinin ilki Bahçeşehir Üniversitesi PDRM evsahipliğinde, İstanbul’daki çeşitli üniversitelerin Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

18 Eylül 2014 tarihinde PDRM uzmanları tarafından “Hayatınızdaki Yeni Başlangıç: Üniversiteli Olmak” başlıklı seminer verilmiştir.

2014-2015 Akademik Yılı Üniversite Oryantasyon Programı kapsamında Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi tanıtım oturumları gerçekleştirilmiştir.

7 Mart 2014 tarihinde PDRM uzmanlarından Uzm. Psk. Ceylan Ersun ve Uzm. Psk. Nihan Sefer tarafından “Sınav Kaygısı” semineri verilmiştir.

28 Şubat 2014 tarihinde PDRM uzmanlarından Uzm. Psk. Nihan Sefer, Uzm. Psk. Aysel Koçanoğlu ve Uzm. Psk. Serap Serbest tarafından uluslararası öğrencilere yönelik olarak “Adaptation to a New Culture” semineri verilmiştir.

2013-2014 Akademik Yılı başında PDRM uzmanları tarafından öğrencilere, ailelere ve öğretim üyelerine yönelik olarak “PDRM’ye Yönlendirme ve Acil Durum Rehberi” hazırlanmıştır.

2013-2014 Akademik yılı Üniversite Oryantasyon Programı kapsamında Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi tanıtım oturumları gerçekleştirilmiştir.

22 Şubat 2013’te İngilizce Hazırlık Okulu’yla yapılan işbirliği bünyesinde PDRM uzmanları tarafından, Hazırlık Okulu’nda eğitim gören Suriyeli öğrenciler ile bir grup görüşmesi gerçekleştirilmiştir.

2012- 2013 Akademik Yılı’nda PDRM uzmanları tarafından uluslararası öğrencilere yönelik olarak “Cultural Adjustment” kitapçığı hazırlanmıştır.

2012-2013 Akademik Yılı başında Koruyucu ve önleyici ruh sağlığı hizmetleri kapsamında, Uzm. Psk. Ceylan Ersun tarafından “Öfke Kontrolü” başlıklı bir kitapçık hazırlanmıştır.

2012-2013 akademik yılı Üniversite Oryantasyon Programı kapsamında Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi tanıtım oturumlar gerçekleştirilmiştir.

Bu içerik 27/12/2016 tarihinde güncellenmiştir.

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Bu kategoride başka haber bulunmamakta!..