Proje Aşamasındaki Öğrencilerimizin Dikkatine

2015-2016 Akademik Yılı Güz döneminde proje teslim edecek olan  öğrencilerimiz için önemli tarihler ve dikkat edilecek konular aşağıda belirtilmiştir:

Proje Aşamaları

Proje Yazım Kontrolü ve Değerlendirme

Proje, yazım kılavuzuna uygun olarak yazılmalıdır. Yazım kılavuzuna göre hazırlanan projenin kontrolü proje danışmanı tarafından yapılmalıdır.
• Proje için gerekli formlar ve örnek taslaklar Tez/Proje duyurusu (http://www.bahcesehir.edu.tr/icerik/2711-proje-tez-duyurusu) sayfasında bulunmaktadır.
• Değerlendirmesi için sunum ya da farklı  bir uygulama talep edilen proje değerlendirilmek üzere 29 Aralık 2015'e kadar Proje Danışmanına teslim edilmelidir.
• Proje Danışmanı, değerlendirme sonrası, bir adet Proje Değerlendirme Formu ve 2 adet Proje Onay Formu'nu doldurmalıdır.

Program Koordinatörüne Teslim

Proje danışmanı, yazım kontrolünü ve değerlendirilmesini tamamlandığı projeyle ilgili olarak aşağıdakileri   13 Ocak 2016 tarihine kadar Program Koordinatörüne teslim etmelidir:
- Projenin ciltli hali
- Projenin PDF formatında kaydedildiği CD
- Öğrencinin adı soyadı, proje başlığı ve alıntı oranı görülecek şekilde Proje Alıntı Oranı Raporu

Not Giriş İşlemleri

Proje danışmanının yukarıda belirtilen evrakları Program Koordinatörüne teslim etmesi sonrasında, proje not giriş işlemi Program Koordinatörü tarafından 19 Ocak 2016 tarihine kadar yapılır.

Bu içerik 26/10/2015 tarihinde güncellenmiştir.

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Bu kategoride başka haber bulunmamakta!..