Göztepe Haftasonu MBA

e-posta: huseyin.haydari@gss.bau.edu.tr
Tel: +90 216 579 86 11

PROGRAM TANIMI

İş dünyasının, karmaşık, birbirine bağımlı ve dinamik bir küresel ortamda doğru kararlar alabilecek gerekli yetenek ve bilgiye sahip genç yöneticilere ihtiyacı vardır. Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerinin eğitimleri süresince edindikleri bilgi ve deneyim, onların büyük işletmelerden STK'lara kadar her türlü kurumda kabul görmelerine ve yöneticilik yapabilmelerine olanak sağlamaktadır.

Program kapsamında, değişen küresel pazarlara yönelik stratejik planlama anlayışı ile örgütsel değişimi sağlayacak, liderlik yapısına uygun adaylar yetiştirilmektedir. Kurumsal bilgiler interaktif olarak vaka ve proje çalışmalarıyla pratiğe aktarılır. Böylece mezunlar sunulan araç ve olanakları birleştiren yeni yöntemleri en etkin biçimde kullanır.

Haftasonu MBA Programı özellikle iş günlerinde yoğun iş temposu nedeniyle profesyoneller için geliştirilen bir yüksek lisans programıdır. Programı diğer yüksek lisans programından ayıran en önemli özellikler ise öğrencilerine iki senelik MBA programları ile aynı kalitede eğitim ve müfredat sunarken, dersleri hafta sonu takip etme imkanı vermesi ve bir senelik paket bir program olmasıdır.

Bu içerik 26/01/2017 tarihinde güncellenmiştir.