Hakkında

Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ekonomi, işletme ve sosyal bilimler alanlarında eğitim ve araştırma yapar. Fakültede aşağıdaki bölümlerden oluşmaktadır:

Bu bölümlerin her biri lisans programları yürütür ve aşağıdaki yüksek lisans ve doktora programlarının yürütülmesi katkı verir. Yüksek lisans ve doktora programları hakkında daha detaylı bilgiye Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü web sayfalarından ulaşılabilir.

Yüksek lisans programları:

Doktora programları:

Araştırma merkezleri

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarihçesi

Fakültemiz 1998 yılında kurulan Bahçeşehir Üniversitesinin ilk dört fakültesinden biridir. İlk öğrencilerini 1999-2000 akademik yılında kabul ederek eğitim vermeye başlamıştır. İlk yılında İşletme ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler programları ile eğitime başlayan Fakültemiz ikinci yılında Ekonomi ve Avrupa Birliği İlişkileri programlarına da öğrenci kabul etmeye başlamıştı. Bu programlara daha sonra İşletme Bölümü altında faaliyet gösteren Uluslararası Finans (2007-2008) ve Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik (2008-2009) programları da eklenmiştir. İlk mezunlarını 2002-2003 akademik yılında veren Fakültemiz, 2004-2005 akademik yılında Beşiktaş'a taşınmıştır.

Bu içerik 22/06/2017 tarihinde güncellenmiştir.