Bireysel Öğrenim Merkezi

Bireysel Öğrenim Merkezinin misyonu, öğrencilerimizin öğrenim süreleri boyunca üstlerine düşen sorumlulukları yerine getirebilmeleri ve otonom öğrenciler olmaları için onlara destek ve ek kaynaklar sunmak yoluyla gelişimlerine katkıda bulunmaktır.

Bireysel Öğrenim Merkezinin amacı, öğrenim süreleri boyunca üstlerine düşen sorumlulukları yerine getirebilmeleri için öğrencilerimize her seviyede çeşitli okuma, yazma, gramer, görsel-işitsel ve bilgisayar odaklı etkileşimsel kaynaklar sunarak rehberlik etmektir. Öğrencilerimiz, dil edinimleri süresince eksik kaldıkları noktaları belirledikten sonra, kendi ihtiyaçlarına uygun olan materyalleri bulmak ve zayıf oldukları alanları geliştirmek için sınıf saatleri dışında çalısma yapmak için yönlendirilirler. Öğrencilerimizin farkındalık ve sorumluluk duygusunu arttırmak için, onlara geliştirmeleri gereken alanları belirleme fırsatı veriyoruz . Bu alanları belirleyen ögrencilerimiz harakete geçerek düzenli olarak ek derslere katılacak, daha fazla pratik etme şanşına sahip olacak ve bu alanları daha etkili bir şekilde geliştirebileceklerdir.

Bu içerik 01/02/2017 tarihinde güncellenmiştir.