Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi - Hakkımızda

Amacımız:
 Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi, öğrencilerimizin, kendilerini ve yaşamlarında karşılaştıkları durumları daha iyi anlamalarını, kişisel amaçlarını belirlemelerini, kişisel ve ilişkisel problemler karşısında etkin başetme yöntemleri geliştirebilmelerini hedefler. Bu amaçla, koruyucu ruh sağlığı hizmetleri sunar.

İlkeler:
 Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde verilen tüm hizmetlerde Türk Psikologlar Derneği Etik Yönetmeliği’nce belirlenen ilkelere sadık kalınmaktadır. http://www.psikolog.org.tr/content_detail.asp?cat=4&id=3
  Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde yapılan tüm çalışmalar etik kurallar dahilinde gizli tutulur. Merkeze başvuran kişilere ait tüm bilgiler yüksek gizlilik derecesi taşır, hiçbir kişi veya kurumla paylaşılmaz. Kişinin veya bir başkasının yaşamını tehlikeye atacak bir durum gizlilik ilkesinin dışında kalır. Böyle bir durumda yapılacak paylaşımdan öğrenci haberdar edilir.

Birimde Çalışan Uzmanlar
 - Aysel Koçanoğlu, Uzman Psikolog
- Ceylan Ersun, Uzman Psikolog
- Aylin D. Ülkümen, Uzman Klinik Psikolog
Bu içerik 01/08/2017 tarihinde güncellenmiştir.