Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi

Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi, öğrencilerin bireysel, sosyal ve akademik gelişimlerini desteklemeyi, bu amaçla öğrencilere üniversite hayatlarına uyumu kolaylaştıracak becerileri kazandırmayı hedefler.
Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi (PDRM), Öğrenci Dekanlığı’na bağlı olarak Beşiktaş ana kampüste hizmet veren bir birimdir. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi ofislerinde uzman psikologlar görev yapmaktadırlar.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde verilen tüm hizmetler ücretsizdir. Tüm ofislerde randevu sistemiyle çalışılmaktadır.
Sitemizden Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde verilen hizmetler, işleyiş, merkez çalışanları ve başvurular hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bilgi ve Randevu için:  pdrm@dso.bau.edu.tr

Beşiktaş Kampüs

PDRM Ofis: Çırağan Cad. No:15/4 Beşiktaş- İstanbul (Kırmızı Kedi Kitabevi Üstü)

Uzm. Psk. Aysel Koçanoğlu
Tel: 0212-381 5860
E-mail: aysel.kocanoglu@dso.bau.edu.tr

Uzm. Psk. Ceylan Ersun
Tel: 0212-381 5851
E-mail: ceylan.ersun@dso.bau.edu.tr

Uzm.Klinik Psk. Aylin D. Ülkümen
Tel: 0212- 381 0616
E-mail: aylindeniz.ulkumen@dso.bau.edu.tr
Bu içerik 02/08/2017 tarihinde güncellenmiştir.