Yurt İmkanları

BAU & REPUBLIKA ORTAKÖY

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU)  ve Republika Academic Aparts işbirliği olan ‘BAU & Republika Ortaköy’,  2014 – 2015 öğretim yılında öğrencilerin hizmetine giriyor.

Ortaköy’ün en merkezi yerinde bulunan BAU & Republika Ortaköy, BAU öğrencilerine hem yurt hem de sosyal aktivite merkezi olarak kullanabileceği eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.

Öğrencilerin hobileriyle ilgilenebileceği, spor yapabileceği ve sınavlarına konsantrasyonu bozulmadan hazırlanabileceği bir alan olarak tasarlanan yaşam merkezi; hobi odası, ücretsiz internet, otopark, 7/24 güvenlik, revir, çamaşırhane, havuz gibi öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına yönelik imkanlarıyla BAU öğrencilerini bekliyor.

BAU & Republika'nın öğrencilere sağladığı imkanlardan bazıları ise şöyle:

• Fitness ve spor salonu
  • Ücretsiz temizlik
  • 7/24 güvenlik ve resepsiyon
  • Yemek pişirebilecekleri ve tv izleyebilecekleri lounge alanları
  • 35 kişilik sinema odası
  • Depo imkanı
  • Sabah, öğle , akşam açık büfe yemek hizmeti
  • Kuaför
  • Playstation/oyun odası
  • Çalışma odası ve kütüphane

Detaylı bilgi için; http://www.republika.com.tr

BAU YURDUM ÖĞRENCİ EVLERİ

Bahçeşehir Üniversitesi, öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını gidermek için modern yurtlara sahiptir. Öğrenci Evlerimiz Ana Kampüse ve Hazırlık okuluna yakın mesafelerdedir. Yurt ve barınma ihtiyacı olan her öğrenciye bire bir yardımcı olunmaktadır.

Yurtlarımız   Beşiktaş,  Osmanbey, Şişli-1- ve Şişli -2-'de yer almaktadır. Odalarımız 1, 2  ve 3 kişiliktir.

a) Şişli Yurdum-1- Kız  Öğrenci Evi 173 yatak kapasiteli olup  tek, iki ve üç kişilik odalar bulunmaktadır. Dairede banyo, wc  ve mutfak ortak kullanım alanıdır.

b) Osmanbey  Yurdum Erkek Öğrenci Evi 49 yatak kapasiteli olup   tek ve iki kişilik odalar mevcuttur. Bir katta 4 adet çift, 1 adet tek kişilik odalar bulunmaktadır. Katta mutfak, 2 adet wc ve 4 adet duşakabinli  banyolar ortak kullanım alanıdır.

c) Şişli Yurdum -2- Kız  Öğrenci Evi 48 yatak kapasiteli olup  her katta dört oda bulunmaktadır. Odaların herbiri 2 kişilik olup  banyo ve tuvalet oda içerisindedir. Mutfak katta ortak kullanım alanıdır.

d) Beşiktaş Yurdum Kız Öğrenci Evi 19 yatak kapasiteli olup  tek ve iki kişilik odalar mevcuttur.  Banyo, tuvalet ve mutfak katta ortak kullanım alanıdır.

Bahçeşehir Üniversitesi İstanbul dışından gelen öğrencilere yüksek kalitede yurt imkanı sunarak, ailelerinin; çocuklarının rahat ve güvenilir bir ortamda olduklarını hissetmelerini sağlamaktadır. Yurt odaları modern bir tarzda, öğrencilere evlerindeki konforu sağlayacak düzeyde hazırlanmıştır.

Öğrenci Ev’lerinde;

• 24 saat güvenlik,
  • Günlük ortak kullanım alanı temizliği,
  • Haftada bir odalarda ince temizlik ve nevresim değişimi,
  • Odalarda internet erişimi ,
  • Full donanımlı mutfaklar ,
  • Çamaşırhane,
  • Spor Odası ,
  • Kişiye özel kasa, çalışma masası, gardrop, lcd tv ve dvd ,
  • Kamera kontrol  sistemi ,
  • Kütüphane olanak ve hizmetleri sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için yurdum.bahcesehir.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu içerik 03/07/2014 tarihinde güncellenmiştir.