Yurt İmkanları

BAU & REPUBLIKA ORTAKÖY

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU)  ve Republika Academic Aparts işbirliği olan ‘BAU & Republika Ortaköy’, Ortaköy'ün en merkezi yerinde BAU öğrencilerine hem yurt hem de sosyal aktivite merkezi olarak kullanabileceği eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.

Öğrencilerin hobileriyle ilgilenebileceği, spor yapabileceği ve sınavlarına konsantrasyonu bozulmadan hazırlanabileceği bir alan olarak tasarlanan yaşam merkezi; hobi odası, ücretsiz internet, otopark, 7/24 güvenlik, revir, çamaşırhane, havuz gibi öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına yönelik imkanlarıyla BAU öğrencilerini bekliyor.

BAU & Republika'nın öğrencilere sağladığı imkanlardan bazıları ise şöyle:

• Fitness ve spor salonu
  • Ücretsiz temizlik
  • 7/24 güvenlik ve resepsiyon
  • Yemek pişirebilecekleri ve tv izleyebilecekleri lounge alanları
  • 35 kişilik sinema odası
  • Depo imkanı
  • Sabah, öğle , akşam açık büfe yemek hizmeti
  • Kuaför
  • Playstation/oyun odası
  • Çalışma odası ve kütüphane

Detaylı bilgi için; http://www.republika.com.tr

BAU YURDUM ÖĞRENCİ EVLERİ

Bahçeşehir Üniversitesi, öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını gidermek için modern yurtlara sahiptir. Öğrenci Evlerimiz Ana Kampüse ve Hazırlık okuluna yakın mesafelerdedir. Yurt ve barınma ihtiyacı olan her öğrenciye bire bir yardımcı olunmaktadır.

Yurtlarımız   Beşiktaş,  Osmanbey, Şişli-1- ve Şişli -2-'de yer almaktadır. Odalarımız 1, 2  ve 3 kişiliktir.

a) Şişli Yurdum-1- Kız  Öğrenci Evi 173 yatak kapasiteli olup  tek, iki ve üç kişilik odalar bulunmaktadır. Dairede banyo, wc  ve mutfak ortak kullanım alanıdır.

b) Osmanbey  Yurdum Erkek Öğrenci Evi 49 yatak kapasiteli olup   tek ve iki kişilik odalar mevcuttur. Bir katta 4 adet çift, 1 adet tek kişilik odalar bulunmaktadır. Katta mutfak, 2 adet wc ve 4 adet duşakabinli  banyolar ortak kullanım alanıdır.

c) Şişli Yurdum -2- Kız  Öğrenci Evi 48 yatak kapasiteli olup  her katta dört oda bulunmaktadır. Odaların herbiri 2 kişilik olup  banyo ve tuvalet oda içerisindedir. Mutfak katta ortak kullanım alanıdır.

d) Beşiktaş Yurdum Kız Öğrenci Evi 19 yatak kapasiteli olup  tek ve iki kişilik odalar mevcuttur.  Banyo, tuvalet ve mutfak katta ortak kullanım alanıdır.

Bahçeşehir Üniversitesi İstanbul dışından gelen öğrencilere yüksek kalitede yurt imkanı sunarak, ailelerinin; çocuklarının rahat ve güvenilir bir ortamda olduklarını hissetmelerini sağlamaktadır. Yurt odaları modern bir tarzda, öğrencilere evlerindeki konforu sağlayacak düzeyde hazırlanmıştır.

Öğrenci Ev’lerinde;

• 24 saat güvenlik,
  • Günlük ortak kullanım alanı temizliği,
  • Haftada bir odalarda ince temizlik ve nevresim değişimi,
  • Odalarda internet erişimi ,
  • Full donanımlı mutfaklar ,
  • Çamaşırhane,
  • Spor Odası ,
  • Kişiye özel kasa, çalışma masası, gardrop, lcd tv ve dvd ,
  • Kamera kontrol  sistemi ,
  • Kütüphane olanak ve hizmetleri sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için yurdum.bahcesehir.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

BAU&EVİM ÖĞRENCİ YURTLARI

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Evim Öğrenci Yurtları, 12 yıldır Kocaeli ve İstanbul'da öğrencilerin konaklama ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Bahçeşehir Üniversitesi ve Evim Öğrenci Yurtları’nın yaptığı çözüm ortaklığı çerçevesinde, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında yurt kapıları BAU’lü öğrencilere açılmıştır.

BAU&EVİM BOSTANCI ERKEK YURDU: Şube, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında BAU'lü erkek öğrencilere hizmet vermek üzere açılacaktır. Bostancı yurdu, BAU Göztepe kampüsü Sağlık Bölümleri’nde okuyan öğrenciler için oluşturulmuş özel bir şubedir. Metro durağının yanında ve E-5 ana yolu üzerinde olan yurdun BAU Göztepe kampüsü ile arasında 2 durak mesafe bulunmaktadır.

Odaların tamamında tuvalet, banyo, buzdolabı ve Lig TV yayını bulunan televizyonlar bulunmaktadır. Yurt içerisinde kahvaltı hizmeti sunulmaktadır.

BAU& EVİM HASANPAŞA KIZ YURDU: Şube, kız öğrencilerine hizmet vermektedir. Yurttan Göztepe Kampüsüne ücretsiz servis bulunmaktadır. Yurt, metrobüs durağına yürüme mesafesinde olup, Şişli Kampüsünde hazırlık okuyacak BAU’lü öğrenciler için 15 dakikalık tek vasıtalı ulaşım mesafesindedir.

BAU& EVİM KADIKÖY ERKEK YURDU: Şube, Kadıköy çarşısı içinde olup erkek öğrencilere hizmet vermektedir. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında BAU’ya özel olarak hizmete girecektir. Yurdun, 2015 Ekim ayında hizmete girmesi planlanmaktadır.

Yurt, iskeleye yürüme mesafesindedir. Beşiktaş Kampüsünde okuyan öğrenciler yurttan okullarına sadece vapurla, Göztepe kampüsünde okuyan öğrenciler bir otobüsle, Şişli Kampüsünde okuyan öğrenciler ise metrobüs ile aktarmasız olarak ulaşabilmektedir.Ayrıca iskeleye inen minübüs hattı yurdun önünden geçmektedir. Odalarda tuvalet, banyo, buzdolabı ve Lig TV yayın bulunan TV bulunmaktadır.

BAU&EVİM MECİDİYEKÖY KIZ YURDU: Şube, kız öğrencilere hizmet vermektedir. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak yurt, Mecidiyeköy merkezde olup, Şişli Kampüsüne yürüme mesafesindedir. Yurttan Beşiktaş Kampüsüne tek vasıta ile ulaşılmaktadır ve 10 dakika uzaklıktadır. Avrupa yakasının ulaşım açısından en merkezi yerinde olan yurt, tüm metro ve metrobüs hatlarının merkezindedir. Tüm odalarda tuvalet, banyo, TV ve buzdolabı bulunmaktadır. Ayrıca kahvaltı hizmeti de verilmektedir.

Daha detaylı bilgi için www.evimyurt.com adresine başvurabilir, sorularınız için yurtlarla iletişime geçebilirsiniz.

Bu içerik 02/07/2015 tarihinde güncellenmiştir.