BAU "Maritime Energy Management Training" Projesinde Stratejik Ortak Oldu

Bahçeşehir Üniversitesi "Maritime Energy Management Training" projesinde proje ortağı oldu.

Dünya Ticaretinin %50 si denizcilik ticareti olarak yapılmaktadır.Taşımacılığın ise %3.3 deniz taşımacılığı tarafından oluşturuluyor. Uluslararası denizcilik örgütünün yayınladığı yeni kurallar çerçevesinde yeni iş kolunda yeni enerji yöneticisinin görmesi gereken eğitim ve yeterlilik sınavının hazırlanmasında Bahçeşehir Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Başak Akdemir’in de katkılarıyla Southampton Solent University, Centre for Factories of the Future, TEAM srl, Polytechnic University of Catalonia, Satakunta University of Applied Sciences, Spinaker d.o.o., Makroshipping ve Port of Rauma’nın proje ortağı olmuştur.

Proje özeti için lütfen tıklayınız

Bu içerik 13/12/2017 tarihinde güncellenmiştir.

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Bu kategoride başka haber bulunmamakta!..