SABE & Remedium Ortak Eğitim Programları Başlıyor

Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Remedium Danışmanlık Grubu ortak eğitim programlarının ilki Ekim ayında çok farklı bir içerikle başlıyor:

“İlaç sanayinde sağlık profesyonellerinin yeri ve etkisi: Eczacılıktan CEO’luğa, Doktorluktan Genel Müdürlüğe”

3 haftalık sertifikalı bu seminer programında katılımcılar dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen ilaç firmalarının CEO, genel müdür ve direktörlerini dinleme şansını yakalayacaklar. Bu program özellikle hekim ve eczacılara, iyi düzeyde maddi ve kişisel gelişim kazançları ile rutinden farklı kariyer planlamaları yapabilmeleri adına vizyon kazandırmayı amaçlamaktadır.

Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2017-2018 eğitim dönemi boyunca ilaç sektörüne yönelik eğitim programlarına farklı konu ve konuşmacılarla devam edecek.

Program detayları ve konuşmacı listesi Eylül ayında web sitemizde yayınlanacaktır.

Bu içerik 18/10/2017 tarihinde güncellenmiştir.

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Bu kategoride başka haber bulunmamakta!..