Çapraz Sorgu Eğitimimiz Yoğun İlgi Gördü

Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen çapraz sorgu eğitimi, bu yıl 21-22 Kasım 2016 tarihlerinde Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi’nin katkıları ile Bahçeşehir Üniversitesi B Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Katılımın ve ilginin çok yoğun olduğu eğitimde, BAU Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Feridun Yenisey ve BAU Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Nuhoğlu tarafından çapraz sorgu eğitimine ilave olarak, istinaf kanun yolu konusunda da bilgiler verildi. Sayın hocalarımız ile birlikte, Golden Gate Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Leslie Burton, TBB Başkan Vekili ve Eğitim Merkezi Başkanı Av. Berra Besler, Doç. Dr. Neylan Ziyalar, Av. Dr. Salih Oktar, Av. Rifat Çulha, Av. Alim Mert ve Öğr. Gör. Fahrettin Demirağ tarafından anlattırıcı soru ve çapraz sorgu becerileri, ceza muhakemesi hukukunun sujeleri, duruşma stratejisi ve beden dili konularında sunumlar yapıldı.

Eğitim, daha önce film olarak çekilen Rüstem davasının istinaf duruşmasının canlandırılması ile son buldu.

Bu içerik 24/01/2017 tarihinde güncellenmiştir.