SİZE ULAŞALIM

* Bahçeşehir Üniversitesi Bilgi Alma ve Çözüm Merkezi tarafından aranıp bilgilendirileceksiniz.

Sağlık Bilişimi TR - Tezsiz - Program Yapısı

Yüksek Lisans Programının tezli ve tezsiz alternatifi bulunmaktadır.

Tezsiz (Projeli) program: 30 kredi, toplam 10 ders ve 1 proje dersinden oluşmaktadır.

Tezli program: 21 kredi, 7 ders, seminer ve 2 dönemlik tez çalışmalarından oluşur.

Her zorunlu ders sadece bulunduğu dönemde, yani kendi döneminde açılmaktadır. Seçmeli dersler ise dönem itibariyle değişkenlik göstermektedir.

Tezli/Tezsiz programları tamamlama süresi azami üç yıldır.

Altıncı dönem sonu itibariyle programı tamamlayamamış olan öğrenciler, ilgili döneme ait katkı payı ve öğrenim ücretlerini ödemek koşulu ile programa devam edebilmekle beraber genel öğrencilik haklarını kaybederler.

Öğrencinin 6 yarıyıllık yüksek lisans program süresince 2 yarıyıl kayıt dondurma hakkı bulunmaktadır. Dersler, hafta içi akşam –genellikle- 19.00-22.00 saatleri arasında Beşiktaş Kampüsü’nde yapılmaktadır. Derslere % 70 oranında devam zorunluluğu bulunmaktadır.

Bu içerik tarihinde güncellenmiştir.