Class Actions Eğitimi

Class Actions Eğitimi Hakkında Önemli Duyuru

Daha önce, 6-9 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleştirileceği duyurulan class actions eğitimi aşağıdaki program doğrultusunda yapılacaktır. Prof. Hines ve Prof. Klonoff online olarak salona bağlanarak eğitim verecek, Türk öğretim üyeleri ise konuyu Türk hukuku açısından ele alarak açıklamalar yapacak ve istinaf kanunyolu eğitimi verecektir. Max Planck Kütüphanesi’nde yapılacak etkinliğe şahsi katılım gösteremeyecek olanların etkinlik başladığı anda https://connect.bahcesehir.edu.tr/hf-2016-2017-1-classactions/ linki üzerinden misafir girişi yaparak katılım göstermesi de mümkündür.

İlginiz için teşekkür ederiz.

6 Aralık 2016 Salı 18.00-20.00, Max Planck Kütüphanesi

Prof. Laura Hines, University of Kansas

Introduction to US Class Action Law

*tercüme yapılmayacaktır

7 Aralık 2016 Çarşamba 18.00-20.00, Max Planck Kütüphanesi

Dr. Melis Taşpolat Tuğsavul, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medenî Usûl ve İcra İflâs Hukuku Anabilim Dalı

Medenî Usûl Hukukunda Güncel Gelişmeler -  Özellikle Türk Hukukunda Toplululuk Davaları, Amerikan Hukuku'ndaki Class Action ile Karşılaştırılması

Yard. Doç. Dr. Sezin Aktepe Artık, Kemerburgaz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medenî Usûl ve İcra İflâs Hukuku Anabilim Dalı

Medenî Usûl Hukukunda Güncel Gelişmeler - Özellikle İstinaf Kanun Yolu

Yard. Doç. Dr. Birce Arslandoğan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medenî Usûl ve İcra İflas Hukuku Anabilim Dalı

Medenî Usûl Hukukunda Güncel Gelişmeler - Özellikle İstinaf Kanun Yolu

8 Aralık 2016 Çarşamba 18.00-20.00, Max Planck Kütüphanesi

Prof. Robert H. Klonoff, Lewis & Clark Law School

Class Actions (incelenecek karar metni "Volkswagen case" aşağıdan indirilebilir)

*tercüme yapılmayacaktır

Volkswagen case

Tarih   6, 7, 8 Aralık 2016
Saat  18.00-20.00
Yer  Max Planck Kütüphanesi
Adres  Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Bu içerik 24/01/2017 tarihinde güncellenmiştir.